Del din erfaring med solstrøm!

Har du eller noen du kjenner installert solceller eller solvarme og ønsker å dele med andre litt hva du har erfart? Holder du i tillegg til på Sørlandet? Ta kontakt entre her eller på Facebook og skriv litt kort om ditt prosjekt. Et bilde av ferdig anlegg og litt om de største (eller minste) utfordringene. Og gjerne litt om forventet tilbakebetalingstid og evt andre enøk tiltak du har gjort. Sakene vil bli delt enten her eller på Norsk Solenergiforening – Sørlandet sin Facebook-side.  – med andre ord en kort gjesteblogg. Alternativt kan det postens direkte på facebooksiden så skal vi sørge for at det deles. Et par nylige eksempler er Thomas Ruenes sine 4.5 kWp i Vennesla eller Egil Opsahl sine 3.5 kWp i Kristiansand.


Gode eksempler på hvordan det kan løses, og gjerne kombineres med å gi strøm til elbil (1kWp = 1000kWh/år = 5000km). Håper det kan inspirere andre til å følge i Thomas og Egil sine fotspor. Jo flere som tråkker opp stien desto breiere (og billigere!) blir det for de som kommer etter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s