Norsk Solenergiforening – Sørlandet

Vi prøver så godt vi gang å få pustet liv i solenergiaktiviteten på Sørlandet, og har i det siste vært med på flere arrangementer. Sist i rekken er et kurs i solstrøm vi holdt i samarbeid med Elkem og Tradewinds på Grønt Senter i Kristiansand.

For alle som besøker denne siden vil vi gjerne anbefale å like og følge facebooksiden til Norsk Solenergiforening: https://www.facebook.com/solsorlandet/. Her vil nye kursdatoer publiseres ettersom de blir planlagt. Send også en melding her om du har spesielle ønsker eller forespørsler om kurs, eller vil bidra med informasjon eller tilbakemelding på noen som helst måte.

 

Reklame

En kommentar om “Norsk Solenergiforening – Sørlandet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s